Televizyon, ailemizden bir birey gibi evimizin baş köşesinde oturuyor. Evde herkes ona bakıyor, onun anlattıklarını gözlerini kırpmadan izliyor. Televizyon, anlattıklarını binbir baharatla süsleyerek bize sunuyor. Stüdyolarda pişirilip ekran denilen masamıza getirilen programların nasıl hazırlandıkları, hangi aşamalardan geçtikleri bu kitabın konusunu oluşturuyor. Peki bu kitap kimler için, neden yazıldı? Sadece televizyon sektörü içinde çalışmaya aday kişiler için değil, bu "ışıklı" dünyayı merak eden tüm izleyicilere televizyon mutfağından farklı lezzet tariflerini vermek için yazıldı.
Basım Yılı | 2011 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 1. Hamur |
Sayfa Sayısı | 122 |
Yazar | Cenk Demirkıran |