Damak tadında yöresel yenilikler...
Özgün mönüleriyle ünlenen yemek kitapları yazarı Jale Balcı, bu kez Antakya’yı ve mutfağını tanıtıyor bize.
Balcı, bir yandan bizi kozmopolit bir yapısı olan bu antik kentin tarihinde, sokaklarında, evlerinde gezdirip camilerini, kiliselerini, havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini öğretiyor, bizlerle paylaşıyor.
Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok sayıda yemek yer alıyor.
Basım Yılı | 2020 |
Baskı Sayısı | 5 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 1. Hamur |
Sayfa Sayısı | 144 |
Yazar | Jale Balcı |