300’den fazla Balık ve Kabuklu Deniz Ürünü tarifini1500 adet renkli fotoğrafla kolayca hazırlayabileceksiniz.Yağ oranları düşük, protein, mineral ve vitamin miktarları yüksek olan balık ve diğer deniz ürünleri, bu kitaptaki tariflerle leziz mönülerin vazgeçilmezleri olacaklar.Bu tariflerle karidesi kızartıp ağırlaştırmaktan, balıkları ise fazla pişirerek enfes lezzetlerini unlu soslarla gizlemekten kurtulacaksınız. Ve tadı damağınızda kalacak bir balık ya da deniz ürünü yemeğini yarım saatten az sürede servis etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.
Basım Yılı | 2009 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltli |
Kağıt Tipi | 1. Hamur |
Sayfa Sayısı | 512 |
Yazar | Kate Whiteman |