Gastronomi Ve Yiyecek-İçecek
İşletmeleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Planlaması Ve Geliştirilmesi
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Türleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Kartları
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Ve Pazarlama İlişkisi
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin
Hazırlanması Süreci
(STANDART Reçetelerin Hazırlanması
(STANDART Tarifler))
Menünün Fiyatlandırılması
Beslenme İlkeleri
Besin Öğelerinin Gruplandırılması
Besinler Ve Enerji
Besin Grupları
Besin Grupları
Basım Yılı | 2019 |
Baskı Sayısı | 4 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 1. Hamur |
Sayfa Sayısı | 424 |
Yazar | Ayşe Baysal , Nazife Küçükaslan |