Bölüm 1 - PROPOLİS
1.1. Tanımı
1.2. Propolisin Fiziko-Kimyasal İçeriği
1.3. Biyolojik/Farmakolojik Özellikleri
1.4. Riskler
Propolis Özet
Bölüm 2 - BİTKİ/ÇİÇEK POLENİ
2.1. Tanımı
2.2. Biyolojik/Farmakolojik Aktiviteleri
2.3. Riskler
Bölüm 3 - ARI POLENİ
3.1. Tanımı
3.2. Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal İçeriği
3.3. Biyolojik/Farmakolojik Aktivitesi
3.4. Riskler
Bölüm 4 - ARI EKMEĞİ (PERGA)
4.1. Tanımı
4.2. Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Yapısı
4.3. Biyolojik/Farmakolojik Özellikleri
4.4. Riskler
Bitki/Çiçek Poleni-Polen-Perga Özet
Bölüm 5 - ARI SÜTÜ (ROYAL JELLY)
5.1. Tanımı
5.2. Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal İçeriği
5.3. Biyolojik/Farmakolojik Özellikleri
5.4. Riskler
Arı Sütü Özet
Bölüm 6 - APİLARNİL (ERKEK ARI KULUÇKA HOMOJENATI)
6.1. Tanımı
6.2. Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal İçeriği
6.3. Biyolojik/Farmakolojik Özellikleri
6.4. Riskler
Apilarnil Özet
Bölüm 7 - ARI ZEHRİ
7.1. Tanımı
7.2. Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal İçeriği
7.3. Biyolojik/Farmakolojik Özellikleri
Arı Zehri Özet
Bölüm 8 - BAL
8.1. Tanımı
8.2. Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal İçeriği
8.3. Biyolojik/ Farmakolojik Özellikleri
8.4. Riskler
İndeks
Basım Yılı | 2020 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 402 |
Yazar | Sibel Silici |