Toplam 13 bölümden oluşan bu kitapta, ilk bölümlerde biyoyakıtlar ve biyoenerji konuları incelenmiştir. Kitabın diğer bölümlerinde ise, biyogaz üretimi ve kullanımı, biyogaz üretim süreci ve bu süreçte etkili etmenler, biyogaz üretiminde kullanılan materyaller, anaerobik fermentasyon teknolojisi, fermentasyon sistemleri, birlikte fermentasyon, fermentör tasarımı ve çeşitleri, tarımsal atıklar ve gıda atıklarından biyogaz üretimi, biyogaz üretimini artırma yöntemleri ve biogaz/biyometan politikaları ile biyogaz üretim sürecinin yönetimi ayrıntılı olarak anlatılmaktadır.
Basım Yılı | 2024 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 356 |
Yazar | Hasan Hüseyin Öztürk |