İçindekiler:
1. Bölüm- Adana İlinin Örtü Altı Yetiştiriciliğinde Bazı Bitkisel Artık Kaynaklı
Enerji Potansiyelinin Belirlenmesi
/ Sedat BOYACI
Bölüm 2 - Bitkilerde Besin Elementi İçeriğinin Belirlenmesinde Uzaktan Algılama Teknolojisinin Kullanımı
/ Namık Kemal SÖNMEZ, Sahriye SÖNMEZ, Mesut COŞLU
Bölüm 3 - Bitkisel Üretimde Organik Maddenin Önemi ve Organik Madde
Kaynakları
/ Filiz Öktüren ASRI, Sahriye SÖNMEZ
Bölüm 4 - İklim Değişikliğinin Bitkiler Üzerine Etkileri
/ Tefide KIZILDENIZ
Bölüm 5 - Kuraklığın Bitkisel Üretime Etkilerine Karşı Sulamanın Önemi
/ Mualla KETEN, Hasan DEĞIRMENCI
Bölüm 6 - Seralarda İş Sağlığı ve Güvenliği: Mersin/Tarsus İlçesi Örneği
/ Alper BAYDAR, Çağatay TANRIVERDI
Bölüm 7 - Seralarda Yapay Aydınlatma
/ Ayşe BAŞPINAR, Nefise Yasemin TEZCAN
Bölüm 8 - Siirt Koşullarında Ayçiçeği Bitkisinin Bitki Su Tüketiminin Doğrudan Belirlenmesi
/ Ali Beyhan UÇAK
Bölüm 9 - Topraktan CO2 Salınımına Bir Bakış
/ Şefik TÜFENKÇI, Caner YERLI, Talip ÇAKMAKCI
Basım Yılı | 2021 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 128 |
Yazar | Atılgan Atılgan , İbrahim Erdal , Sedat Boyacı |