İçindekiler
Bölüm 1
Botanik Özelliği, Üretimi ve Dış Ticaretimizdeki Önemi
Bölüm 2
Tarlada Domates Yetiştiriciliği
Bölüm 3
Örtüaltında Domates Yetiştiriciliği
Bölüm 4
Domatesin Mineral Beslenmesi ve Besin Noksanlık Semptomları
Bölüm 5
Domates Bitkisinde ve Meyvesinde Bazı Fizyolojik Bozukluklar
Bölüm 6
Domateste Gelişme, Verim, Kalite ve Beslenme Üzerine Tuzluluğun Etkisi
Bölüm 7
Domates Meyvesinde Kalite Özellikleri ve Mineral Beslenmenin Kalite Özelliklerine Etkisi
Bölüm 8
Domatesin Besin Değeri
Bölüm 9
Domateste Antioksidan Özellikler ve Biyoaktif Bileşikler
Bölüm 10
Domates Tüketiminin İnsan Sağlığına Etkileri
Basım Yılı | 2021 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 264 |
Yazar | Ahmet Korkmaz , Nuray Akbudak |