HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA

Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş

Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim

Endüstriyel mikrobiyoloji, büyük ekonomik, çevresel ve sosyal önemi olan mikroorganizmaların kullanılarak enzimler, gıdalar, içecekler, kimyasal maddeler, yakıtlar ve eczacılıkla ilgili geniş yelpazedeki birçok ürünün üretiminde ve atık arıtımı ve çevre kirlilik kontrolü için temiz teknolojilerin uygulanmasını içermektedir. Bu kitapla, biyoloji alanının özellikle de biyoteknoloji ve mikrobiyoloji derslerinin uygulamalı yönlerinin gıda bilimi ve biyokimya mühendisliğindeki lisans öğrencileri tarafından çalışılması ve endüstriyel mikrobiyoloji alanın geniş çapta tanıtılması amaçlanmıştır. Kitabın içeriği başlıca üç bölüme ayrılmıştır:

Mikroorganizma fizyolojisinin önemli yanları, mikroorganizma çok yönlülüğünün keşfedilmesi, mikroorganizmaların metabolik aktiviteleri ve ürünleri;

Büyük ölçekli üretimler ve fermentasyon ürünlerinin izolasyonu için gerekli teknoloji ve endüstriyel mikroorganizmalar 

Yeni ve geçmişte kullanılan bir çok sayıdaki endüstriyel fermantasyon işlemleri ve ürünlerinin belirlenmesi

 Endüstriyel Mikrobiyoloji, sanayi tecrübesine sahip öğretim elemanları tarafından yazılmış olup okuyucuya, mikrobiyal biyolojinin temel prensipleri ve mikroorganizmaların çeşitli geleneksel ve yeni endüstriyel proseslere uygulanmasının öğrenilmesini sağlayacaktır. Bu işlemlerin çoğu günümüzde uygulanmakta veya genetik mühendisliği teknolojisindeki son yeniliklerle geliştirilmektedir.

Basım Yılı2014
Baskı Sayısı1
Cilt TipiCiltsiz
Kağıt Tipi1. Hamur
Sayfa Sayısı288
YazarGary Higton , John S. Rockey , Michael J. Waites , Neil L. Morgan
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 
 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...