HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA

Et Bilimi ve Gastronomisi

Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
Et Bilimi ve Gastronomisi kitabında; kaliteli ve uygun etin özellikleri, seçimi, işlenmesi, hazırlanması, farklı tekniklerle pişirilmesi, muhafazası ve etin sağlık üzerine etkilerine dair bilgiler, et ve gastronomi bilimi harmanlanarak yalın bir anlatım ile sunulmuştur. Kitapta ;etin bileşimi ve yapısı, et kalitesine etki eden faktörler, etin mikrobiyolojik özellikleri, karkasın kısımları ve parçalanması, et ürünlerinin üretim yöntemleri, etin tüketim için hazırlanması, marine edilmesi, olgunlaştırılması, farklı tekniklerle pişirilmesi ve etin sağlık üzerine etkileri konularına yer verilmiştir.
Kitap, başta et ve et ürünleri konusunda bilinçlenmek ve uzmanlaşmak isteyenler olmak üzere gıda mühendisliği ve gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanlar, et ve et ürünleri üretimi, pişirilmesi ve hazırlanması ile ilgilenenler ve konu ile ilgili araştırma ve geliştirme faaliyetinde bulunan okuyuculara yönelik olarak hazırlanmıştır.
Baskı Sayısı1. Baskı
Baskı YılıTemmuz, 2022
Boyut16,5x24
Sayfa Sayısı182
YazarAzim Şimşek , Birol Kılıç , Cem Okan Özer , Ezgi Demir Özer , Gülden Başyiğit Kılıç , Hakan Özer
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 
 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...