HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA
Food science is a multi-disciplinary field that is of great importance in today's world and its importance will continue to increase in the future. In recent years, in parallel with the great developments in technology and software, there have been important changes in the field of “FOOD SCIENCE”, and also almost every field of technology has found a place in there. This book contains basic areas of food science combining food technology, food microbiology, and food biotechnology.
This book is primarily for students in Department of Food Engineering, academicians working on food science, and also intellectuals who are interested in this subject although they are in different fields.
Baskı YılıEylül, 2022
Sayfa Sayısı130
YazarAhmet Hilmi Çon , Ahsen Özcan , Aybuke Ceyhun Sezgin , Ayhan Filazi , Ayşegül Bilge Uğuz , Aysu Tolun , Aziz Tekin , Bahar Demircan , Başar Uymaz Tezel , Begüm Zeynep Hançerlioğulları , Cansu Ekin Gümüş-Bonacina , Ceren Akal , Deniz Cekmecelioğlu , Elif Bircan Muyanlı , Elif Çapar , Elnaz Seyedmonir , Emin Burçin Özvural , Ferruh Erdoğdu , Furkan Demirgül , G. Candan Gurakan , H. Barbaros Özer , Hacer Aslan , Halil Vural , Hami Alpas , Hamit Köksel , İlhami Okur , İpek Aktuna , Kevser Kahraman , Mehmet Yekta Göksungur , Mustafa Bayram , Nevzat Artık , Ömer Şimşek , Ozan Halisçelik , Pınar Şanlıbaba , Pürlen Sezer , R. Ertan Anlı , Remziye Yılmaz , Semra Topuz , Sena Çakır , Serpil Öztürk Muti , Seval Dağbağlı
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 
 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...