Değişik mutfak kültürlerinin etkileşimiyle ortaya çıkan füzyon mutfağını konu alan 'Alışkanlıkları Değiştiren Tarifler- Füzyon', farklı tatları; hayalgücü, eğlence ve ustalıkla günlük hayatımıza katıyor. Dünyanın en ünlü şef ve gurmelerini buluşturan 7 kitaplık özel dizi kapsamında yayımlanan çalışmada, Japonya, Afrika, Amerika, Avrupa, İtalya ve Ege mutfaklarından yola çıkılarak hazırlanan özgün tarifler yer alıyor. Satış rekorları kıran yemek kitaplarının yazarı Rosalba Gioffre'nin özel tariflerini Giovanni Petronio'nun fotoğrafları süslüyor. Son dönemlerde hakkında oldukça konuşulan, kimileri tarafından eleştirilen kimileri tarafından da çağımızın mutfağı olarak nitelenen 'füzyon'u anlamak ve leziz tarifleri uygulamak isteyenler 'Alışkanlıkları Değiştiren Tarifler- Füzyon'u mutlaka edinmeli.
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltli |
Kağıt Tipi | 1. Hamur |
Sayfa Sayısı | 84 |
Yazar | Efuru Okaru , Rie Hasegawa , Rosalba Gioffre , Susanna Selmin Halicioglu |