HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA

Gıda Mühendisliğine Giriş

Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
Gıda Mühendisliğine Giriş kitabı; gıda bilimi ve mühendis­liğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklamaktadır. Kitabımız kısaca; sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve verimlilikte üretimi için gerekli olan temel bilgileri sunmaktadır. Konularının gıda bilimi ve mühendisli­ğinin temel bilgilerini içermesinin yanında gıda mühendislerinin, gastronomi uzmanlarının, diyetisyenlerin, gıda teknikerlerinin ve aşçıların çalışma alanları ile ilgili olmasıyla bir başucu kitabı niteliğindedir. Ayrıca Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Beslenme ve Diyetetik, Gastronomi ve Aşçılık Bölümleri için önemli bir ders kaynağı olacaktır.
Baskı Sayısı1. Baskı
Baskı YılıOcak, 2020
Boyut16x23,5
Sayfa Sayısı472
YazarAslı Aksoy , Aslı Zuluğ , Çiğdem Yıldırım Maviş , Demet Taş , Emine Olum , Halime Pehlivanoğlu , İlkay Yılmaz , İrem Özay Aratıcıoğlu , Keriman Hande Ersöz , Murat Ay , Murat Doğan , Murat Emrah Maviş , Mustafa Yaman , Şeyda Bostancı , Uğur Keleş , Yaman Gökçek
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 
 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...