Gıda Mühendisi Erdem Öner Gıda Güvenliği Hakkında Merak Edilen Konuları Sizler İçin Açıklıyor.
En kaliteli yumurtanın kodunu biliyor musunuz? 0 mı, 1 mi, 2 mi, 3 mü?
Baharatlar ne zaman kâbusa dönüşür?
Zeytinyağındaki hileler neler?
Konserve kavanozlarını ters çevirmek ne kadar doğru?
Sirke, zeytinyağı ve turşu saklamada nelere dikkat edilmeli?
Plastik kaplar nedeniyle tüketiciyi bekleyen tehlikeler neler?
Çiğ süt ne kadar süre kaynatılmalı?
O şimdi çok moda! Avokado yense mi, yenmese mi?
Basım Yılı | 2021 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 296 |
Yazar | Erdem Öner |