1. Giriş
1.1. Serbest Radikaller
1.2. Antioksidanlar
1.3. Gundelia Rosea Kenge Reş) Gundelia Colemerikensis
Kenge Zer)
1.4. Allium Rhetoreanum Luş, Luşe), Allium Shatakiense Çoîn,
Çohîn, Çorîn, Çatak Soğanı)
1.5. Diplotaenia Turcica Siyabo, Türk Köseotu)
1.6. Thymus Kotschyanus Var. Kotschyanus Catri, Kekik)
2. Kaynak Özetleri
3. Materyal Ve Yöntem
3.1. Süperoksit Dismutaz Sod) Aktivite Tayini Manuel Yöntem)
3.2. Katalaz Cat) Aktivite Tayini
3.3. Ksantin Oksidaz Xo) Aktivite Tayini
3.4. Statistiksel Analizler
4. Bulgular
4.1. Süperoksit Dismutaz Sod) Aktivite Tayini Sonuçları
4.2. Katalaz Cat) Aktivite Tayini Sonuçları
4.3. Ksantin Oksidaz Xo) Aktivite Tayini Sonuçları
5. TARTIŞMA VE SONUÇ
Basım Yılı | 2024 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 68 |
Yazar | Ayhan Güler , Cenk Özşahin , Mehmet Fırat |