Aceleniz mi var? Bu kitaptaki hızlı ve kolay yemeklere bir bakın. Özel olarak hazırlanmış bu tarifler telaşlı bir günde nefes almanızı sağlayacak. Her bir tarif kısa bir hazırlıkla birbirinden lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacak. Kimi yemekler pişirmeye ve kaynamaya bırakılırken, kimisi hemen yenmeye hazır…
İçindekiler
Tencere yemekleri
Tava yemekleri
Wok
Izgara
Fırın yemekleri
Tatlılar
Dizin
Dünyanın en güzel yemek kitapları…
Yayınlandığı ülkelerde milyonlarca satış rakamına ulaştı. Her tarif defalarca denendi ve anlaşılır bir dil kullanıldı.
Ceren Büke Gülan / Executive Chef
Cordon Bleu Aşçılık Okulu mezunu. Downtown, Vogue, Max,Havana, Anjelique restoranları onun izini taşıyor. Türkiye'de kadın aşçıların önünü açtı ve bir çok genç kıza örnek oldu.
“Murdoch Books gibi bir dünya devinin deneyimi, Boyut Yayın Grubu’nun özenli çalışması ile birleşince ortaya çok “lezzetli” bir proje çıktı. Ekipte yer almaktan büyük keyif aldım. Muhteşem lezzetler yaratmanız dileğiyle...”
Basım Yılı | 2010 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 1. Hamur |
Sayfa Sayısı | 399 |
Yazar | Kolektif |