Temiz Gıda Arayanlara Temiz Klavuz!
Nefsinin, neslinin, ailesinin ve sevdiklerinin sıhhatini düşünen hemen herkesin derdi aynı: Tamam! Hepimiz gıdanın iyisini, temizini istiyoruz! Peki, iyiyi nasıl anlayacagız, kötüyü nasıl ayırt edeceğiz? Dahası iyi gıda ne demek, hangi kıstaslar gıdayı iyi yapar? İyi gıdayı nereden bulacağız?
Kemal Özer tam da bu sorulara cevap veriyor. Hazcılıktan uzak bır mutfakta olması gereken temel gıdaların iyisini ve kötüsünü anlatıyor. Bunu yaparken öncelikli rehberi, bizi acık açık uyaran Kur'an ayetleri; sonra gıdaların fıtratıyla oynanmadan yapılan geleneksel ziraatın o kadim güzellıgi. Ve yıllardır Sağlık ve Gıda Giivenligi Hareketı Başkanı olması nedeniyle edindiği engin tecrübe...
İşte ekmekten ete, kefirden peynire. tereyağından margarine, meyve- sebzelerden tavuğa, süt ve mayadan baharatlara uzanan tertemiz bır yolculuk.
İşte Türkiye'nin ilk iyi Gıda-Kötü Gıda Kılavuzu!
Basım Yılı | 2022 |
Baskı Sayısı | 4 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 228 |
Yazar | Kemal Özer |