İçindekiler:
1. Bölüm Giriş
2. Bölüm İş Sağlığı ve Güvenliği Kavramı
2. 1. İş Sağlığı ve Güvenliğinin Tanımı
2. 2. İş Sağlığı ve Güvenliğinin Amacı
2. 3. İş Sağlığı ve Güvenliğinin Önemi
2. 4. İş Sağlığı ve Güvenliğinin Tarihsel Gelişimi
2. 5. İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı
2. 5. 1. İlgili Uluslararası Sözleşme ve Bildirgeler
2. 5. 2. İlgili Kanunlar
2. 5. 3. İlgili Yönetmelikler ve Tebliğler
2. 5. 4. Mevzuat Kapsamında Yükümlülükler
2. 5. 5. Mevzuat Kapsamında Meslek Hastalığı ve İş kazası Kavramları
3. Bölüm Konaklama İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği.
3. 1. Konaklama İşletmelerinde İSG Kapsamındaki Risk Faktörleri
3. 1.1. Birey ve Davranışlarına Bağlı Risk Faktörleri.
3. 1.1.1. Kişisel Unsurlar
3. 1.1.2. Fizyolojik Unsurlar
3. 1.1.3. Psikolojik Unsurlar
3. 1.2. Ortam/ Çevreye Bağlı Risk Faktörler
3. 1.2.1. İş Yerlerindeki Fiziksel Risk Etmenleri
3. 1.2.2. İş Yerlerindeki Kimyasal Risk Etmenleri
3. 1.2.3. İş Yerlerindeki Biyolojik Risk Etmenleri
3. 1.2.4. İş Yerlerindeki Ergonomik Risk Etmenleri
3. 1.2.5. İş Yerlerindeki Mekanik Risk Etmenleri
3. 1.2.6. İş Yerlerindeki Üretim Organizasyonlarına Bağlı Risk Etmenleri
3. 1.3. Umulmadık Olaylara Bağlı Risk Faktörleri
4. Bölüm Konaklama İşletmelerinde İş Kazaları Ve Meslek Hastalıkları.
4. 1. Konaklama İşletmelerinde İş Kazaları
4. 2. Konaklama İşletmelerinde Meslek Hastalıkları
5. Bölüm Risk Yönetimi
5. 1. Risk Değerleme Ve Analizi
5. 2. L Tipi Matris
6. Bölüm Konaklama İşletmelerinde Risk Analizi
6. 1. Risk Derecelerine Göre Analizler
6. 2. Faaliyet Alanlarına Göre Analizleri
7. Bölüm Değerlendirme.
Basım Yılı | 2021 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 174 |
Yazar | Erdinç Ballı |