Sofralarınıza şıklık ve çeşitlilik getirecek olan Yemek Vakti & Et Yemekleri, hem et, tavuk ve balık yemeklerini bir arada sunmasıyla hem de kullanışlı tasarımıyla mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. Birbirinden lezzetli tarifler sayesinde yemek yapmak sizler için zevke dönüşecek...
Yazarlar Hakkında
Esra Düzdağ; Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Günaydın, Akşam ve Sabah gazetelerinde muhabirlik-editörlük yaptıktan sonra 1996 yılında Sofra dergisine adımını atmasıyla birlikte yemeğin büyülü dünyasında buldu kendini... O gün bugündür "ne yersek oyuz" diyerek lezzetin izini sürüyor. "Kültür Aşı" programının anlatıcı rolündeki sunucusu olarak 3 yıl süreyle ATV ekranlarındaydı. Halen Sofra dergisinin genel yayın yönetmeni.
Neslihan Demir; ATV'de uzun süre izleyicisiyle buluşan ve severek izlenilen yemek-seyahat programı "Kültür Aşı"nın gezgin sunucusu… Geçtiğimiz yıl yine ATV'de "İftar Sofrası" isimli yemek programını sundu. Herkesi şaşırtıp araya bir de aşk romanı sığdırdı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Demir, yazılı basında uzun yıllara dayanan deneyimin ardından halen Sofra dergisinde yazı işleri müdürü olarak görev yapıyor. Yemek yemeyi de yapmayı da çok seviyor, "Bir gün herkes Türk yemeği yiyecek," diyor…
Basım Yılı | 2011 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltli |
Kağıt Tipi | 1. Hamur |
Sayfa Sayısı | 167 |
Yazar | Esra Düzdağ , Neslihan Demir |