“Raw food”, kısa zamanda alışkanlıklarımızı ve beslenme şeklimizi, küresel fast food krizine karşı değiştirebilen sağlıklı ve pratik bir mutfak devrimidir. Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de bu doğal lezzetlerin okurlarla buluşması, hücrede yaşlanmayı ve bozulmayı geciktirmesi açısından da oldukça önemlidir. Aksi takdirde bu durum çocukluktan başlayan obezitenin ve kronik hastalıkların nedeni olabilmektedir. Günümüzde bütün dünyada ivme kazanan gurme raw food, yani çiğ beslenme enzim, vitamin ve minerallerini öldürmeden alkali yiyeceklerle beslenmeyi temel alan bir yaşam tarzıdır. Bu kitap, gurme tariflerin ötesinde alışkanlıklarımızı ve beslenme şeklimizi yeniden gözden geçirmemizi sağlıyor. Yüksek yaşam enerjisine nasıl sahip olabileceğimizi ve her daim yaşamın olumlu tarafında kalabilme fırsatını sunuyor. İşte bunlardan bazıları: Yüzde 65-70 çiğ yiyeceklerle beslenerek gelişen yaşam kalitesi Vücutta asitlenme ve zamanından önce yaşlanmanın önüne geçiş Şeker bağımlılığından kurtulma ve kilo kontrolü Ruh, beden, zihin sağlığı ve dengesi Duygusal ve bedensel farkındalık Daha dengeli ve huzurlu yaşam Kaliteli bir uyku düzeni Çevreyle pozitif ilişkiler ve tüm bunları sağlayacak alkali, gurme yemek tarifleri…
Tanıtım Metni