HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 2000 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 2000 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 2000 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 2000 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA

Olive Oil and Wine Production in Aegean and Mediterranean in Antiquity

Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
2022 yılında Bodrum’da düzenlenen Ege ve Akdeniz’de Antik Çağda Zeytinyağı ve Şarap Üretimi başlıklı sempozyum, daha önce Mersin ve Urla’da düzenlenen toplantıların üçüncüsüdür. Bodrum’daki sempozyum, Antik Çağ’da Ege ve Akdeniz’de zeytinyağı, şarap üretimi, kırsal yerleşimler, kent merkezleri ve ticaret alt başlığını taşımakta olup, üretimin her alanını kapsayan bir içeriğe sahiptir. Bodrum’da düzenlenen uluslararası sempozyumda, alanlarında yetkin bilim insanlarının sunduğu bildiriler sayesinde ele alınması gereken konular, yeni bulgular ve tartışmalar ortaya çıkmıştır. Sempozyum, bunları değerlendirmeyi, Antik Çağ boyunca Ege ve Doğu Akdeniz’deki yerleşimlerde zeytinyağı ve şarap üretiminin evriminin boyutlarını ve ticaret üzerindeki etkisini incelemeyi ve yeni elde edilen arkeolojik verileri ele almayı amaçlamaktadır. Sempozyumda ele alınan konulardan bazıları şunlardır: Antik zeytinyağı ve şarap üretiminde ambalajlama, taşıma ve güzergahlar; üretim kapasitesi, üretici-tüketici ilişkileri, arazi kullanımları ve kiralama sözleşmeleri, zeytin ve bağ tarımında antik peyzaj ve arazi kullanımı, antik zeytinyağı ve şarap üretiminde kırsal ve kentsel ilişkiler; antik zeytinyağı ve şarap üretiminde arkeometrik çalışmalar; zeytin ve asma üretiminde paleo-etnobotanik etnoarkeolojik çalışmalar; epigrafik tarihi belgeler ışığında zeytinyağı ve şarap.Tanıtım MetniTanıtım Metni
Basım YılıAralık 2024
Baskı Sayısı1. Baskı
Cilt TipiCiltsiz
Kağıt TipiKuşe
Sayfa Sayısı415
YazarÜmit Aydinoğlu & A.Kaan Şenol
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 
 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...