Lezzetli yemekler yapmak ve unutulmaz tatlar bırakmak istiyorsanız mutlaka sahip olmanız gereken bir kitap...
Lezzetli yemekler için özel baharat karışımları,
Börek, kek, kurabiye ve pasta yaparken daha önce duymadığınız öneriler,
Evde konserve yapmanın püf noktaları
Reçel, marmelat ve turşu yapmanın incelikleri
Et ve balıkları besin değerlerini kaybetmeden uzun süre muhafaza edebilme yöntemleri,
Uzmanların beslenme önerileri
Lezzete açılan kapının anahtarları ve çok faydalı mutfak önerileri Ezgi Serter’lin önerileriyle ’Püf Noktalar’da
Basım Yılı | 2012 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 200 |
Yazar | Ezgi Sertel |