Birinci Bölüm
1. Tarımsal Faaliyet Ve Tarım İşletmeleri
1.1. Tarımsal Faaliyetin Tanımı Ve Kapsamı
1.2.Tarımsal Faaliyetlerin Özellikleri
1.3.Tarımsal Faaliyetlerin Türleri3
1.4. Tarım İşletmesi Kavramı, Özellikleri Ve Sınıflandırılması
İkinci Bölüm
2. Tarımsal Faaliyet Muhasebesi
2.1. Tarımsal Faaliyet Muhasebesi Tanımı Ve Amaçları
2.2. Tarımsal Faaliyet Muhasebesinin Özellikleri
2.3. Tarımsal Faaliyet Muhasebesinde Karşılaşılan Sorunlar
2.4. Tarım İşletmelerinde Belge Ve Defter Düzeni
2.5. Türk Vergi Mevzuatına Göre Tarımsal Faaliyetler
2.6. Tms 41 Tarımsal Faaliyet Standardı
2.7. Tms 16 Maddi Duran Varlıklar Standardı
2.8. Tms 36 Varlıklarda Değer Düşüklüğü Standardı
Üçüncü Bölüm
3. Örtüaltı Yetiştiriciliği Ve Muhasebesi
3.1. Topraksız Serada Gül Yetiştiriciliği
3.2. Seracılık İşletmelerinde Muhasebe
3.3. Seracılık İşletmelerinde Maliyetin Hesaplanması
3.4. Seracılık İşletmelerinde Üretim Maliyetlerinin
Muhasebeleştirilmesi
Dördüncü Bölüm
4. Uygulama
4.1. Uygulamanın Amacı
4.2. Uygulamanın Sınırları
4.3. Uygulamadaki Şirket Hakkında Genel Bilgi
4.4. Uygulamanın Yöntemi
4.5. Bilgi Toplama Yöntemi
4.6. Bulgular
4.7. Bulguların Değerlendirilmesi
Basım Yılı | 2021 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 230 |
Yazar | Nagihan Albeni |