HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA

TCK İzmir ŞerhiTürk Ceza Kanununun Anlamı Cilt:2 (Cilt 2 Özell Hükümler – Madde 76–169)

Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
Türk Ceza Kanunun Anlamı – TCK İzmir Şerhi olarak yayınlanan serinin ikinci cildi. İlk cildin devamı olarak hazırlanan bu eser, 5237 sayılı yeni Türk Ceza Kanunu Özel Hükümlerinden 76–"9 maddeler arasındaki hükümlerin kapsamlı ve ayrıntılı yorumunu içermektedir. Kitapta madde yorumları yanında tamamı yeni tarihli içtihatlara da yer verilmiştir. İçtihatlar hem ilgili maddenin altındaki açıklamalar kısmında yorumlanmış hem de önemli görülenleri özet olarak açıklamaların sonuna eklenmiştir.

Kitabın okuyucuya sağlayacağı diğer bir avantaj ise eserde şerh edilen her maddenin altında eski Kanun hükümlerinin ve yeni Kanun madde gerekçelerinin de yer alıyor olmasıdır.
Kitabın ikinci cildini oluşturduğu seri tamamlandığında, toplam dört eserden oluşacak ve yeni Türk Ceza Kanunu'nun tamamını kapsamlı bir şekilde şerh eden tek eser olma özelliğini kazanacaktır.
Boyut17x25 cm
DilTürkçe
Kapak TürüCiltli
Sayfa Sayısı1344
YazarVeli Özer Özbek
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 
 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...