Sofralarımızın geleneksel lezzetidir peynir... Kahvaltıda başlar peynirle buluşmamız, öğle yemeğine, beş çaylarına ve akşam yemeğine dek devam eder. O kadar çok bilmediğimiz çeşidi var ki ülkemizde...
Güzel İngilizce anlatımıyla meraklılarına yeni bir şölen. Kitabı okurken hem iştahınız kabaracak, hem de çeşitli yörelerimize yolculuk yaparken bulacaksınız kendinizi.
Osmanlı´dan günümüze peynirin serüvenini izleyecek, Dursunbey Peyniri´nden Oğlak Tereyağı´na, Salamura Peynir´den Şanlıurfa Bahar Peyniri´ne keyifli dakikalar geçireceksiniz.
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 1. Hamur |
Sayfa Sayısı | 144 |
Yazar | Suzanne Swan |