Yirmibirinci yüzyılda yaşanan acımasız rekabet ortamında, insanların mükemmele ulaşma isteği giderek artmaktadır. Ancak varolan bir gerçek de sistemlerin hata yapabileceğidir. Bu gerçek kalite kavramının önemini artırmaktadır. Kalite olgusu, tüketicilerin istek ve beklentilerine, toplumun kültürel yapısına, yaşına, cinsiyetine, daha önceki deneyimlerine göre değişen bir kavramdır. Kalite olgusu ile bütünleşen Kalite Kontrolü, bir işletmede en üst düzey yöneticiden işçiye kadar tüm çalışanların sorumluluğunda olan ve üretimin her aşamasında yer alan faaliyetler topluluğudur.
Bu kitap kalite alanında bilgi sahibi olmak isteyen lisans ve lisans üstü öğrencilerine, alanda çalışanlara ve kalite dersi veren akademisyenlere yönelik hazırlanmıştır.
- Prof Dr Nilgün Sarp
Lefke Avrupa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
Basım Yılı | 2014 |
Baskı Sayısı | 1 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 248 |
Yazar | Nilgün Sarp |