Tuz Kitabı

Ürün stokta bulunmamaktadır.
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim

"Neden tuz? "Tuz, çünkü mütevazı konuları daha yakından, daha derinlemesine ve daha uzun dilimlerini göz önünde bulundurarak incelememiz gerektiğini düşünüyorum. Böylece yaşamın dokusunu parmaklarımızın arasında ovuşturacağımı hissediyorum. Bir "varlığın hissetme meselesi" de diyebiliriz. Tuz, tabii, tuzluğun içindeki haliyle, gündelik bir nesne. Toplar atılarak, davullar çalınarak sözünü ettiren bir nesne değil. Ancak tuz insan için hep değerli olmuş, insan tuza hep değer vermiş; çünkü dipfriz öncesi çağlarda yiyecekler tuzlanarak muhafaza edilmiş, turşular kurulmuş, peynir yapmak için tuza ihtiyaç duyulmuş, zeytin, et ve balık tuzlanarak saklanmış, tansiyon düşmesi tuzla geçirilmiş.

Basım Yılı2012
Baskı Sayısı2
Cilt TipiCiltsiz
Kağıt Tipi2. Hamur
Sayfa Sayısı357
YazarEmine Gürsoy Naskali , Mesut Şen
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 
 
Yükleniyor...