Yemek, bir alışkanlıktır; yemek, hayata bakışınızdır; yemek, bir tercihtir. Ve bu tercihler zamanla olgunlaşma süreci yaşarlar.
Yemek, sadece karın doyurmak için yerine getirilen bir ritüel değildir. Yemek, bir çoşkudur; yemek, bir sosyalizasyondur; yemek, bir kültürdür.
Bu nedenle, hayatın sizi duble burgerli, kızarmış patatesli, kolalı bir yola mı; yoksa bademli, hellim peynirli bir salata menüsüne mi yönlendireceği, aldığınız terbiye ile şekillenir. Diğer her terbiye gibi yemek ye-me terbiyesi de, öncelikle ailede başlar.
Bu kitaptaki temel hedef, ye-me terbiyesi ile önce yediklerimize düzen getirme v böylelikle sağlıklı bireyler olarak hayatımıza devam edebilme yetisini kazanma olarak belirlenmiştir.
Basım Yılı | 2020 |
Baskı Sayısı | 2 |
Cilt Tipi | Ciltsiz |
Kağıt Tipi | 2. Hamur |
Sayfa Sayısı | 344 |
Yazar | Hasan Çağlar Uğur |