HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA HER AYIN İLK GÜNÜ ÜCRETSİZ KARGO! 750 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA

Yemek Pişirmenin Temelleri for Dummies - Cooking Basics for Dummies

Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
Mutfakta su kaynatmanın dışında başka şeyler de yapmaya hazır mısınız? Yemek Pişirmenin Temelleri For Dummies kitabı ile yeteneklerinizi keşfedecek ve yemek yapma becerinizi geliştirebileceksiniz. Kitaptaki basit talimatlar ile hem geleneksel yemekleri hem de güncel ve popüler yemekleri yapabileceksiniz. Kısa bir süre içinde lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmayı öğreneceksiniz.
• Yemek yapmaya başlayın. Öncelikle buzdolabında bulundurmanız gereken temel malzemeleri ve mutfakta kullanacağınız temel araç gereçleri temin ederek işe başlayın. Daha sonra farklı dünya mutfaklarına özgü yemekleri yapmayı deneyin.
• Yemek yapma tekniklerini öğrenin. Küp küp doğramak ya da dilimlemek gibi teknikleri öğrenin. Ayrıca bıçağın satın alınması ve bakımı gibi temel konuları öğrenin. Farklı yemek pişirme teknikleri ile sebze ve etlerin nasıl pişirileceğini ve tatlıların nasıl hazırlanacağını öğrenin.
• Repertuvarınızı genişletin. Harika kahvaltılar, muhteşem çorbalar, iştah açıcı salatalar, lezzetli soslar ve kendini gösteren tatlılar yapmayı öğrenin.
• Gerçek hayat için gerçek menüler hazırlayın. Çabuk hazırlanan sağlıklı ve doyurucu yemekler yapmayı öğrenin. Ayrıca bütçenize uygun sağlıklı ve lezzetli yemeklerin yanı sıra, tek tencere yemekleri gibi pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz yemekleri yapmayı öğrenin.
Kitabı açın ve
• Asya ve Akdeniz mutfağına özgü yemekleri yapmayı,
• Tam buğday unundan yapılmış makarna, pastırma ve kıvırcık lahana ile yapılmış tarifleri,
• Etkileyici bayram yemekleri ya da özel davetler için menüler hazırlamayı,
• Hamur işi yapımı, sote, buğulama gibi birçok tekniği,
• Kilerinizi ve buzdolabınızı nasıl dolduracağınızı ve elinizin altında bulunması gereken temel malzemeleri,
• Kısa sürede hazırlanan pratik yemekler yaparak akşam yemeği hazırlamayı,
• Bir profesyonel gibi yemek yapabilmek için şef aşçıların size verdiği sırları öğrenin.



Baskı Sayısı5. Basımdan Çeviri, 3. Basım
Baskı YılıEylül, 2023
Boyut16,5x24
Sayfa Sayısı456
YazarBryan Miller , Eve Adamson , Marie Rama
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz tarihten itibaren 4 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 
 
Benzer Ürünler
Yükleniyor...