İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 Etlik Piliç Rasyonlarinda Kullanilan Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi Dr. Öğr. Üyesi Alp ATAY Dr. Öğr. Üyesi Erdal BİNGÖL BÖLÜM 2 İklim Değişikliği Altinda Mikrobiyal Organik Bileşikler Nüket ALTINDAL Demet ALTINDAL BÖLÜM 3 Yeşil Gübrelemenin Bitki Koruma Amacıyla Kullanımı Ahmet ÇETİNKAYA Gamze AKSAY Elif YAVUZASLANOĞLU BÖLÜM 4 Isparta ve Burdur İllerinde Salep Bitkisinin Sürdürülebilir Kullanımına Yönelik Değerlendirmeler Ebru Hatice TIĞLI KAYTANLIOĞLU Ayhan AKYOL Hüseyin FAKİR BÖLÜM 5 Farklı Ultraviyole Işığa Maruz Kalmış Kültürlerde Cryphonectria Hypovirus’ün Aktivitesinin Belirlenmesi Orman Mühendisi Aslı ÖZCAN Öğr. Gör. Dr. Deniz ÇAKAR Prof. Dr. Seçil Akıllı ŞİMŞEK* BÖLÜM 6 Kalıntı Miktarlarını Ölçme Tekniği Dr. Öğr. Üye Muhammed Cemal TORAMAN BÖLÜM 7 Covid-19 Pandemisinin Tüketici Davranışlarına Etkisi Arş. Gör. Alptekin Mert YILMAZ Doç. Dr. Oktay TOMAR BÖLÜM 8 Enerji Kaynaklarına Bakış: Tarımda Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı Doç. Dr. Elif TÜRKBOYLARI BÖLÜM 9 Küresel Isınma ve İklim Değişikliği Etkisinde Oluşan Kuraklığın Tarıma Etkileri Prof. Dr. Bünyamin YILDIRIM* Dr. Mehmet Zeki KOÇAK BÖLÜM 10 Sirken (Chenopodium Album L.) Bitkisinin Hayvancılıkta Kullanımı Arş. Gör. Elif Rabia ŞANLI Doç. Dr. Musa YAVUZ BÖLÜM 11 Türkiye’de Kent Ormani Kavram ve Tarihsel Gelişimi Doç. Dr. Atilla ATİK
Tanıtım Metni